Advertisement

Melih Bulu Görevden Alındı - .tarihli resmi gazete'de yer alan karara göre boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu görevinden alındı.

Melih Bulu Görevden Alındı - .tarihli resmi gazete'de yer alan karara göre boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu görevinden alındı.. Melih bulu'nun atanmasına öğrenciler ve öğretim üyeleri tarafından yoğun protesto gösterileri düzenlenmişti. Boğaziçi üniversitesi'nin tartışmalı rektörü prof. Ak partili arkadaşlar lütfen bizi aydınlatın. Boğaziçi üniversitesi öğrencileri ve akademisyenlerinin uzun süredir devam eden protestoları sonrası melih bulu görevden alındı. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, sürpriz bir şekilde görevden alındı.

Melih bulu, cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı tayyip erdoğan'ın kararıyla görevden alındı. Melih bulu, cumhurbaşkanı kararnamesiyle görevden alındı. Melih bulu, cumhurbaşkanı kararnamesiyle görevden alındı. Rektörü melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı. Ve bu rahatsızlık, haftalardır ifade ediliyormuş.

Görevden alınan Melih Bulu'dan olay paylaşım! Resmi Gazete ...
Görevden alınan Melih Bulu'dan olay paylaşım! Resmi Gazete ... from i.medyaradar.com
Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, dün sürpriz bir şekilde görevden alındı. Ak partili arkadaşlar lütfen bizi aydınlatın. Melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan cumhurbaşkanı kararı ile görevden alındı. Ek 1 inci maddesi ile 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 inci maddesi gereğince görevden alınmıştır. Görevden alma kararı erdoğan'ın imzasıyla resmi gazete'de yayımlandı. Bulu'nun görevden alınmasıyla 6 aydır kayyum rektöre karşı direnen boğaziçililer yeni rektör için seçim istedi. * aldığım kulis bilgisi şöyle: Melih bulu, cumhurbaşkanı kararnamesiyle görevden alındı.

Görevden almada işte bu rahatsızlığın payı büyükmüş.

Ilk 100'e sokacak dediğiniz adam neden kendisinin bile haberi olmadan görevden alındı? Yaklaşık 6 ay önce akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın kararıyla göreve gelen eski akp milletvekili aday adayı prof. Ve bu rahatsızlık, haftalardır ifade ediliyormuş. Ek 1 inci maddesi ile 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 inci maddesi gereğince görevden alınmıştır. Ak partili arkadaşlar lütfen bizi aydınlatın. Ocak ayında ataması yapıldığından beri sular durulmamıştı boğaziçi üniversitesi'nde. Melih bulu'nun neden görevden alındığına dair henüz detaylı bir açıklama yapılmadı. Boğaziçi üniversitesi'nin tartışmalı rektörü prof. Kararnameyle, boğaziçi üniversitesi rektörü prof. Melih bulu, cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevden alındı. Melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan cumhurbaşkanı kararı ile görevden alındı. Bulu, yök'ün rahatsızlığı nedeniyle mi görevden alındı? Haberler > türkiye haberleri > melih bulu neden görevden alındı?

Melih bulu'nun atanmasına öğrenciler ve öğretim üyeleri tarafından yoğun protesto gösterileri düzenlenmişti. Bulu, yök'ün rahatsızlığı nedeniyle mi görevden alındı? Melih bulu, 2 ocak 2021'de boğaziçi üniversitesi rektörlüğü görevine getirilmişti. İlginizi çekebilir boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu görevden alındı. Görevden alma kararı erdoğan'ın imzasıyla resmi gazete'de yayımlandı.

Boğaziçi Üniversitesi yeni rektör atandı mı? Melih Bulu ...
Boğaziçi Üniversitesi yeni rektör atandı mı? Melih Bulu ... from i1.wp.com
Dr melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan cumhurbaşkanı kararı ile görevden alındı. Melih bulu, cumhurbaşkanı kararnamesiyle görevden alındı. Melih bulu'yla ilgili flaş iddia. Melih bulu, cumhurbaşkanı kararnamesiyle görevden alındı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın imzasını taşıyan atama kararnamesi resmi gazete'de yayımlandı. Melih bulu'nun neden görevden alındığına dair henüz detaylı bir açıklama yapılmadı. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, dün sürpriz bir şekilde görevden alındı. Boğazi̇çi̇ üniversitesi rektörlüğünden gece yarısı kararnamesi ile alınan prof.

Melih bulu, 195 gün sonra cumhurbaşkanı erdoğan tarafından görevden alınırken, henüz yerine herhangi bir atama yapılmadı.

Melih bulu, cumhurbaşkanı erdoğan tarafından boğaziçi üniversitesi'ne rektör olarak atanmasından 194 gün sonra, yine erdoğan tarafından görevden alındı. Melih bulu'nun atanmasına öğrenciler ve öğretim üyeleri tarafından yoğun protesto gösterileri düzenlenmişti. * aldığım kulis bilgisi şöyle: Haberler > türkiye haberleri > melih bulu neden görevden alındı? Protestolar, polis müdahaleleri, akademisyenlerin sırt dönme eylemleri derken rektör melih bulu dün görevden alındı. Melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevden alındı. Melih bulu, cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı tayyip erdoğan'ın kararıyla görevden alındı. Boğaziçi üniversitesi'nin tartışmalı rektörü prof. Melih bulu, cumhurbaşkanı kararnamesiyle görevden alındı. Melih bulu, cumhurbaşkanı kararnamesiyle görevden alındı. Ile 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 inci maddesi gereğince görevden alındı. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, dün sürpriz bir şekilde görevden alındı. Melih bulu'nun görevden alınmasına inanmaması 367.

Protestolar, polis müdahaleleri, akademisyenlerin sırt dönme eylemleri derken rektör melih bulu dün görevden alındı. Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalara ilişkin kararlar, resmi gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu görevden alındı. Melih bulu, 2 ocak 2021'de boğaziçi üniversitesi rektörlüğü görevine getirilmişti. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, dün sürpriz bir şekilde görevden alındı.

Kayyım rektör Melih Bulu görevden alındı - Tr724
Kayyım rektör Melih Bulu görevden alındı - Tr724 from www.tr724.com
Ocak ayında ataması yapıldığından beri sular durulmamıştı boğaziçi üniversitesi'nde. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, dün sürpriz bir şekilde görevden alındı. Ile 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 inci maddesi gereğince görevden alındı. * aldığım kulis bilgisi şöyle: Melih bulu'yla ilgili flaş iddia. Kararnameyle, bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Melih bulu'nun neden görevden alındığına dair henüz detaylı bir açıklama yapılmadı. Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalara ilişkin kararlar, resmi gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Melih bulu, cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı tayyip erdoğan'ın kararıyla görevden alındı.

Resmi gazete'nin bugünkü sayısı, geçtiğimiz aylarda çok konuşulan ve boğaziçi üniversitesi'ni yakından ilgilendiren bir cumhurbaşkanı kararı ile yayımlandı. Görevden alma kararı erdoğan'ın imzasıyla resmi gazete'de yayımlandı. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, dün sürpriz bir şekilde görevden alındı. Protestolar, polis müdahaleleri, akademisyenlerin sırt dönme eylemleri derken rektör melih bulu dün görevden alındı. Ile 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 inci maddesi gereğince görevden alındı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın imzasını taşıyan atama kararnamesi resmi gazete'de yayımlandı. Akademisyen ve öğrencilerin aylardır protesto ettiği boğaziçi üniversitesi'nin atanmış rektörü melih bulu, cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevden alındı. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, sürpriz bir şekilde görevden alındı. Melih bulu, 195 gün sonra cumhurbaşkanı erdoğan tarafından görevden alınırken, henüz yerine herhangi bir atama yapılmadı. * yök, melih bulu'dan rahatsızmış. Haberler > türkiye haberleri > melih bulu neden görevden alındı? Bulu, haberin gerçek olduğunu algılayınca da erdoğan'ın bir fotoğrafını yorumsuz olarak paylaştı. Melih bulu'nun yerine henüz yeni bir isim atanmadı.

Posting Komentar

0 Komentar